Wednesday, June 10, 2009

Tere!

Ärge nüüd pikka viha pidage, et me ammu kirjutanud pole. Meil pole lihtsalt olnud aega. Käime mõlemad nüüd hoolega tööl. Taivo sai istutajast traktoristiks - ametikõrgendus. Maarja töötab ühes pakkimis majas (ei teagi, kuidas seda eesti keeles nimetada). Pakime ube, paprikat ja rockmeloneid. Tavaliselt on oad iga päev olnud ja samal ajal kas paprikad või rockmelonid. Aga kuna täna ube ei ole, siis Maarjal vaba päev. Muidu läheb meil jätkuvalt hästi. Kogume raha, et koju saada. Maarja tuleb juba varsti, Taivo siis, kui viisa läbi saab. Ehk siis oktoobris.


Bowenist pole me eriti kaugele saanud. Tööst vabal ajal käime rannas või lõõgastume niisama. Aga eelmisel laupäeval võtsime siiski ette tee Bowenist välja. Umbes 200 kilomeetrit sisemaa poole Boweni jõe äärde, kus toimus rodeo. Me polnud sellisel üritusel kumbki varem käinud ja seepärast otsustasimegi minna. Tee ise sinna oli päris paha. Kitsas ja käänuline ja künklik. Lisaks sellele oli suur oht kohata känguruusid. Poolel teel pidime keerama hoopis kruusateele, mis osutus eriti halvaks. Viimaks, enne pärale jõudmist tuli ületada sild. Enne jõge oli liiklusmärk: "Crocodiles". Rodeo ise oli meie jaoks huvitav. Ratsutasid pullide seljas ja ajasid neid aedikutesse. Ja nii palju hobuseid pole me ka varem kunagi näinud. Ja kauboid - ehtsad kauboid. Kaabud, ruudulised särgid, teksapüksid, saapad, suure pandlaga rihmad. Mõnel isegi kannused saabastel. Väga lahedad. Isegi nende kõnest oli aru saada, et tegemis oli ehtsate kauboidega. Maakeel. Aktsendiga. Kõige pisem ratsutaja oli nelja-viie aastane. Ise nii rõõmus poiss.Aga enne pimedat otsustasime me tagasi tulla, kuna see tee seal oli ju nii paha ja krokodilliline. Paljud hostelist jäid sinna ööseks, aga kuna Taivo pidi järgmisel päeval tööle minema, siis jäi meil see lõbu ära. Poleks vist väga julgenud ka. Tagasiteel peatusime just enne Bowenit ühes puuvilja poes ja nägime seal ussi. Madu ussi. Oli küll väikene ja eksinud, aga üks kohalik teadis, et see oli see brown snake jälle. Üks mürgiseim.



Ühel päeval käisime linnas muulil kala püüdmas. Osade poiste jaoks oli see muidugi rohkem õlle ja guuni joomine. (guuni - odav paki vein) Kala näkkas ainult ühel korras, aga kuna see kala süüa ei kõlvanud, siis lasti ta vette tagasi. Oli see kala mis enesekaitseks endal põsed punni ajab :D Ühel korral nägid poisid, kuidas suur kala ujus ümber sööda, aga kinni ei hakanud.



Mis siis ikka, eks püüame järgmise postitusega mitte nii kaua enam venitada. Ja jätkuvalt panen facebooki rohkem pilte ;)
Ilusat Eestimaa suve teile!!

1 comment:

Unknown said...

hea pruun sa oled ikka, maarja :D ma alles puhas lubjakas